Beauty

April favoritter

Aprils favoritter er valgt udfra nogle af mine all time favoritter. Det er svært og vælge mellem alle sine produkter, men jeg prøvede at tænke: “hvilke 5 produkter ville jeg  på ingen måde undvære i min beauty rutine”.

1. Tørshampoo
Min absolutte ynglings tørshampoo er fra Batiste, de laver uden tvivl de bedste og så er de tilmed billige!
Jeg bruger den med farve i, som er beregnet til mørkt hår, ellers har det hvide pulver med at gøre mit hår gråt.
Jeg køber mine fra Asos, de koster omkring 39,- og der er til flere måneder, afhængig af hvor tit jeg bruger den.
Efter at have prøvet en tørshampoo, så vil jeg helst ikke undvære, jeg får tit lidt klasket og en smule fedtet hår efter to dage, så der elsker jeg min tørshampoo, som også tilfører volume.
2. Beskyttelse til mit hår
Et alt i et produkt er et must for mig, jeg er slet ikke ligeså god til at pleje mit hår, som jeg er med min hud og andre ting, så det passer mig perfekt at Unique one beskytter mit hår hele vejen rundt.
Koster 99,- hos fx billigvoks (lige nu kan du få den med fri fragt hos stylebox.dk, findes også i kokos)
3. En god dagcreme
Det vist ikke gået nogen forbi at et af mine ynglings mærker er Melissa og min dagcreme fra dem er min absolutte favorit. Jeg ville hellere undvære makeup end en god creme, for uden en blød og lækker hud ville makeuppen alligevel aldrig blive helt god, så en dagcreme er et must!
4. concealer
Mit must når vi snakker makeup er uden tvivl min concealer, jeg er fra naturens side blevet tildelt poser og mørke rander (lucky me!) men efter jeg blev syg og begyndt på medicin er mine mærke rander virkelig mørke, derfor har jeg også ledt efter en god concealer længe.
Loreals true match concealer, er min favorit so far, den er lys nok, så dækker den fint og ligger sig uden at ligge i kager.
5. Lækre pølser
Det kommer vel ikke som noget chok at jeg ikke kan leve uden lak? Jeg har i to dage ikke haft lak på, da jeg ville lave akryl negle og jeg har aldrig følt mig så nøgen! Jeg kunne slet ikke identificerer mig med de små blege pølser, så lak er en af mine beauty favoritter og jeg har da efterhånden også et par stykker 😉
Hvad kan i ikke leve uden?
Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar