Bag facaden

Bag facaden // Bloggen.

Jeg oprettede bloggen fordi jeg havde brug for en slags frirum, men også fordi jeg udviklede en interesse for neglelak og nail art. Jeg havde ikke nogen i min hverdag at vise dem til og jeg ville gerne vise det frem, som jeg brugte det meste af min tid på.

Jeg brugte nail art som et frirum,hvor jeg ikke havde andet i hovedet end designet.. jeg har altid været kreativ og dette var en måde hvor jeg kunne bruge min kreativitet. Når jeg var nede eller ked af det, så gik jeg ind i mit lille univers og fandt på forskellige motiver og designs til mine negle. Når andre mediterede eller hørte musik, så lavede jeg negle.

Jeg fik tit af vide at jeg skulle få mig nogle andre interesser eller at de håbede jeg ikke kun havde lak.. men det var det jeg elskede allermest. Folk rystede tit på hovedet når de hørte hvor mange lakker jeg havde, men på facebook fik jeg dannet en masse venskaber, med andre piger som var mindst ligeså lak skør som jeg selv var… det var rart at kunne dele sin passion med nogle, som ikke synes man var skør.

Jeg udviklede hurtigt en rolig hånd og jeg fik lavet en masse designs som jeg fik rigtig god respons på. For tiden ligger jeg virkelig mange timer i bloggen, i starten hyggede jeg mig med det, det gør jeg stadig, men nu ligger jeg meget mere tid i bloggen.
I takt med min depression, mistede jeg en masse af mine kognitive færdigheder, et meget normalt, men det en kæmpe hæmsko i ens hverdag.

Normalt tog det ikke længe for mig at lave et indlæg, nu tager det dobbel så lang tid hvis ikke mere.. Jeg har også nogle højere krav til mine billeder og tekst, men jeg kan bruge en hel dag på bare et enkelt indlæg. Jeg tror ikke der er nogle der ved hvor mange timer jeg faktisk ligger i min blog, de ser det nok bare som en lille sød ting, men det kræver så sindsyg meget af min energi!
Jeg elsker det, men det også rigtig hårdt, specielt når jeg er nede eller min hukommelse og koncentration virkelig svigter mig.. så kan det tage flere dage og lave et enkelt indlæg.

Jeg er enormt stolt af min blog, det har aldrig været min mening at den skulle blive stor og berømt, så jeg skriver kun om ting der ligger mig kært. Hver følger gør mig dog enormt glad, men ligger også et større pres på at jeg skal præsterer. Min største bekymring er min grammatik. Jeg har svært ved at overskue det og min koncentration holder kun til at lave selve indlægget.
Men hvad jeg mangler i grammatik, håber jeg at jeg vejer op for i personlighed, fine manier og gode anmeldelser.

Bloggen har givet mig sindsyg mange nye bekendtskaber, det er helt utroligt hvor mange søde piger man møder og hvilket sammenhold der er blandt beautyblogger og negle bloggere. Selvom man sidder bag en skærm, og man skulle tro at bloggere var introverte mennesker, så er det det helt modsatte. Jeg er vild med at være en del af fællesskabet og det har virkelig betydet meget for mig igennem mine hårde tider.

 photo sign_zps0cc8430c.png

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar