Bag facaden

Bag facaden // Det sorte får & den onde heks

I tænker sikkert der er et eventyr på vej, men der må jeg skuffe jer.. der er kun hardcore sandheder, selv indsigt og mine tanker på programmet. Det lang tid siden jeg har skrevet omkring mig selv og min depression, man har tit en tendens til at skrive ens tanker ned når tankerne fylder for meget, hvilket oftest er når man har det skidt eller har problemer.

 

here it goes..

har i nogensinde prøvet at føle jer som det sorte får? et råddent æg? Jeg er sikker på jeg ikke er den eneste.

det værste i verden er at sidde blandt en gruppe mennesker, hvor du føler dig som verdens røvhul, du eksisterer ikke.. måske fordi de ikke ved hvad de skal sige til dig.. de tror, ved ikke at sige noget til dig, kan de ikke sige noget forkert.. i stedet sidder du tilbage, ignoreret, glemt og meget ensom.

 

Jeg kan ikke tælle på begge mine hænder, hvor mange gange jeg har siddet i et rum fyldt med mennesker og følt mig som verdens mest ligegyldige og ensomme person.

ligeså snart man går hjemme, ved nogle folk ikke hvad de skal spørge en om.. de kan ikke spørge ind til skole eller job? og for nogle er de to ting essentielle spørgsmål og tale emner, og når du ikke har nogle af tingene, udelukker det dig hurtigt fra mange samtaler..

 

Når man føler sig ignoreret og overset, kan man nogle gange gøre ekstreme ting for at blive set og ofte ikke gode ting.. jeg kan desværre ikke se mig fri for det.. efter flere år, hvor jeg har hold mund, gik jeg hen og blev bitter… hvis folk aldrig har været der for mig, har ignoreret mig og fået mig til at føle mig uduelig, og aldrig taget hensyn til en, bare en gang,så kan man godt gå hen og blive rigtig bitter..

Jeg er ikke stolt af det, men samtidig fortryder jeg det heller ikke.. Jeg har lyst til at de skal vide hvor ondt det har gjort. Jeg er ikke perfekt, langt fra.

jeg bryder mig ikke om den person jeg bliver, jeg ville ønske jeg kunne være overbærende og large, men jeg er blevet såret så mange gange.. bevidst og ubevidst, det sådan set ligegyldigt, hvis man vil mig, så ignorerer man mig ikke, så sætter man sig ind i min situation og spørger mig eller mine nærmeste hvordan man bedst håndterer situationen… 99% vil sætte pris på du tænker på dem og spørger ind, det ligemeget om man er fysisk eller psykisk syg, så er det næste du kan gøre at lade som ingenting.

 

Når man er blevet såret så mange gange, ender man med at lukke af.. i mit tilfælde blev jeg kold og en ægte bitch…. jeg synes selv jeg er sød, smilende og jeg vil gerne have alle har det godt, men træder du på mig, bliver jeg ond… rigtig ond…

igen, det ikke noget jeg er stolt af, men det var/er måden jeg undgår at sætte mig ned og tudbrøle… hvis jeg lader mig selv være den søde Louise, ville jeg bryde sammen og det ville gøre de her personer endnu mere utilpas og jeg ville sidde grædende, mens folk snakkede om vejret, som om intet var galt… i’ve been there.

Så i et forsøg på at undgå at være sårbar og ulykkelig, bliver mine ord kolde og onde.. hvilket i sidste ender med at folk synes du en kælling og ikke gider dig.. de har aldrig sat sig ind i din situation, så de ved ikke at du i virkeligheden lider..

istedet ender du med at blive ekskluderet og være endnu mere alene.. folk undgår at inviterer dig, selvom alle andre bliver inviteret og selv dine nærmeste holder det hemmeligt, fordi de ikke vil såre en…Så sidder du alene og ved folk har snakket om dig, bevidst valgt at de ikke ville have dig med, siddet samlet og haft det sjovt, mens du intetanende har siddet derhjemme, alene og alle har vidst hvorfor du ikke var med og ingen har synes det ikke var okay, ingen har forsvaret dig, for du har opført dig skidt, så det okay de ikke inviterer dig. for det altid værre at være ondt bevidst end ubevidst.
en kæmpe stor ond cirkel… og i sidste ende er jeg taberen, ligesom jeg startede med…

 

 

 

cff608d444f0bf2834f8b2f6018d5469

 

f82cd8b63c882384e17394f5b8616c66

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

2 Kommentarer

 • Svar Anne-Mette at

  Jeg har selv haft en depression, så jeg kan relatere til noget af det du skriver. Det er pisse hårdt! Nu kender jeg ikke dig men du ser sød ud og virker sød på skrift!

  • Louise
   Svar Louise at

   Håber du har det bedre nu! Tak for din søde kommentar!

  Skriv en kommentar