Beauty

Beauty// Brows on fleek

Det ingen hemmelighed at jeg er vild med makeup, jeg nyder det som hobby og håber at jeg en dag kan gøre det til levevej. I mellem tiden elsker jeg at ligge makeup, lege med looks og bruger en del tid på det, når jeg ikke skal nå noget, nyder jeg mit morgen ritual, hvor jeg drikker te og ligger makeup, mens der kører en serie i baggrunden.

 

12140723_10209301552002181_2073045998375640071_n

 

Jeg håber jeg kan komme til at lave flere makeup videoer, men mit kamera kan ikek helt klare opgaven, så indtil jeg får sparet op til et godt kamera, nøjes jeg med at skrive ideer ned og tage billeder.

Billedet er resultat af en dag med serier og hygge med makeup, jeg hader at rose mig selv, men denne dag var mine bryn lige i øjet!

Jeg bruger Anastasia  Beverly Hills dipbrow i farven Dark brown, Zoeva’s angled eyeliner brush og L’oreals brow plumber, som jeg snart laver en anmeldelse af, så hold øje med bloggen, enten på facebook, bloglovin eller instagram 🙂

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar