Beauty

Beauty // Marts favoritter

Jeg elsker at læse bloggere og youtubers favoritter, men har aldrig selv været god til at gøre det. tror mest det fordi jeg synes det svært at få alle mine tanker ned på skrift, så forhåbentlig finder jeg snart ud af noget med et kamera, så jeg i fremtiden kan lave videoer med anmeldelser og makeup.

I dag får i det dog på skrift, så jeg håber i vil læse med og kan bruge min mening til noget.

 

marts.favoritter

 1. Loreal infallible 24H foundation 30 ml

Jeg elsker at den her foundation har så fuld dækkeevne, den dækker virkelig alt, samtidig med at den ikke ser kunstig ud. Desværre oxyderer den virkelig slemt på mig og første gang så jeg nærmest orange ud, på trods af jeg har den lyseste farve. Heldigvis hjælper et pump af en lysere foundation på problemmet, jeg blander den med min Truematch eller Rimmel long lasting, så oxyderer den ikke og jeg ligner ikke en ostepop.

2. L.A girl Pro concealer 8g

Jeg har efter lang tid besluttet at forsøge mig med denne concealer. Jeg har set mange elske en, specielt på youtube, så jeg besluttede at bestille den på Ebay, da man kan finde den til småpenge. Jeg bestilte den lyseste farve, porcelain. Første blev jeg skuffet over at den ikke var lysere og havde meget rosa undertoner, da jeg selv har gullige, men så snart jeg prøvede den under mine øjne blev jeg glædeligt overrasket. Jeg bruger den primært som highlight under mine øjne, så jeg bruger en mere orange-ish  under denne, til at dække mine mørke rander. Når det så er sagt, så det en meget dækkende concealer, som blender flot ind i huden, en rigtig god concealer til så billige penge. Jeg er dog ikke vild med emballagen, som er en tube med en lille pensel forenden.. man skal masse en del for at få produkt ud og det svært at vuderer hvor meget der kommer ud. Jeg foretrækker en  type emballage som en lipgloss, det meget nemmere at doserer… men den er billig og dækker fantastisk, så er emballagen mindre vigtig.

 

3. Loreal lumi magique pure light primer

Den bedste måde at forstå den her primer, er at sammenligne det med en strobing cream, da stort set det samme. Ens hud får den flotteste lette perlemors finish, jeg bruger den under min foundation, så jeg får en flot glød. Man kan også blande den i sin dagcreme for en flot hud, hvis man ikke gider bruge meget makeup eller blande den i sin foundation. jeg har også brugt den som let highlighter på mine kindben, hvor jeg duppede produktet let på med en Beautyblender. Lækkert alsidigt produkt, som jeg  virkelig elsker at bruge! Den er dog ikke en ny opdagelse, men efter lidt pause er jeg igen begyndt at bruge den jævnligt. Så dufter den mega lækkert!

 

4. H&M True matte finish powder

Den her er en helt ny opdagelse, generelt er jeg vild med de produkter jeg har prøvet fra H&M’s nye linje. Den her købte jeg primært fordi den er så lys som den er, normalt bruger jeg Rimmels stay matte setting powder i Transcludent og det bliver jeg ved med, men den her har en smule farve i som er lækkert hvis man ikke orker foundation, jeg har dog også brugt den til at sætte min foundation. Konsistensen er mega lækker, sating agtig og gør ikke ens udseende helt mat og flat. Jeg er ret overrasket over hvor lækker den føles.

 

5. Beautyblender – Pink

Jeg har før brugt en svamp fra Matas og RT’s miracle complexion sponge, jeg har været glad for begge. Men da Matas begyndte at få Beautyblenderen, besluttede jeg at prøve den og jeg er virkelig blevet glad for den. Jeg synes ikke at RT svampen og Beautyblenderen er præcis de samme, men de gør begge jobbet godt som en makeup svamp, men nøjagtig ens er de ikke. Jeg har dog udelukkende brugt min beauty blender i den her måned, på trods af de to andre har ligget ved siden af.

 

6. Makeup Revolution blush – Treat

Den her blush er mega gammel, men jeg har i den sidste måneds tid brugt den stort set hver eneste dag. Den er utrolig pigmenteret, så man skal bruge en let hånd og en stor fluffy børste, og derefter giver den den fineste fersken farve til mine kinder.

 

7. L’oreal false lash sculpt mascara

Jeg fik den her mascara af min chef og endnu en til et Matas arrangement, børsten er meget speciel, men den virker overraskende godt for mig. resultatet kan i selv vuderer og se nedenfor, men jeg har brugt den her mascara over Elizabeth Arden’s  Grand entrance  mascara, som jeg har haft liggende og prøvet samtidig. Mine vipper er ekstremt lige og den formår at holde mine vipper bukket, hvilket tæller ret højt i min bog!

 

12988040_10209371925801482_519219217_n

 

loreals.wings.scult

 

8. L’oreal brow plumper – Dark brunette

Den her er hurtigt blevet en fast del af min rutine og der bliver den! Jeg bruger den til at holde min bryn på plads og give definerer hårene i mine bryn, efter jeg har brugt min ABH dipbrow pomade. Har jeg en dag uden makeup (det betyder lidt concealer og blush +bryn) så bruger jeg udelukkende den her, så mine bryn får en smule farve og form. Børsten er lille og spids , en del mindre end en mascara børste, hvilket gør den perfekt til mine bryn.. På trods af man rammer huden omkring brynene, så kommer produktet  kun på hårene, jeg er vild med den! Desvære findes den kun i 3 varianter, blond, mørk eller gennemsigtig.. Jeg prøvede at få min til at bruge den, men den er en smule for mørk til hende og tror ikke den blonde version ville gøre noget for hende.

 

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

2 Kommentarer

 • Svar Mia // www.blogaboutmia.dk at

  Den mascara ser så sej ud! Og hvor er den pæn på dine vipper 🙂 Elsker lange indlæg så man rent faktisk får noget uddybende viden i stedet for 3-4 linjer 😛

  <3

  • Louise
   Svar Louise at

   Den er ret speciel, men den fungerer åbenbart godt med mine stive vipper :d tak, er glad for at der bliver sat pris på min vrøvlen 😀

  Skriv en kommentar