Beauty

Beauty // New in fra AsosAsos.com

Jeg kigger tit makeup på asos, de har lækre mærker som theBalm og Nars, men også drugstore mærker som Rimmel og Maybelline. Plus mærker som vi ikke har herhjemme fx. Barry M og models own.

Fordelen ved asos er at de er en smule billigere, så har de flere nuancer når man skal købe foundation, hvilket er grunden til jeg har shoppet denne gang.

De foundations man kan købe herhjemme i Matas, har tit kun 5 forskellige nuancer, derfor er der tit ikke en farve for alle. Den lyseste nuance er tit en smule for mørk til mig.

De har før i tiden haft fri fragt, men nu har de sat et minimums køb på, så man skal handle for 20 pund for at opnå fri fragt…. Så nu man nød til at shoppe lidt mere, når man alligevel handler 😉


Rimmel Lasting finish 25h – Light porcelain

En af mine ynglings foundation er Rimmels lasting finish 25h, den har en super god dækning, men Ivory er en smule for mørk til mig, her i det kolde halvår, hvor jeg bruger den. På asos havde de den i nummeret lysere, så den måtte jeg prøve. Undertonen er dog en smule lyserød, hvor jeg er mere gul, så måske jeg blander de to farver sammen, eksperimenterer lidt 😀

Barry M Contour kit

Jeg er vild med en let contouring, så da jeg skulle shoppe lidt for at opnå fri fragt, røg den her i kurven. barry M laver tit rigtig lækre ting, til gode priser.

Det er ikke super pigmenteret farver, men det gør at man får et mere naturligt look og ikke risikerer at gå rundt med fede brune streger på kinderne.

Higlighteren er meget naturlig og har ikke særlig meget shimmer i, det er jeg kæmpe fan af til hverdags brug!


Barry M Flawless matte powder – light

jeg bruger en mat pudder til at sætte min foundation, da min gamle er ved at være tom, besluttede jeg mig at give denne en chance. den afgiver ikke ret meget farve, men giver en fin mat finish.

 Der følger en svamp med, men den har jeg dog ikke tænkt mig at bruge.

Barry M color balm – Currant bun

Barry m’s svar på baby lips. De giver masser af fugt og afgiver en smule farve, jeg er vild med konceptet og kan godt lide at den her er uden shimmer, i modsætning til nogle af babylips varianterne.


Handler i nogensinde på asos??

 photo sign_zps0cc8430c.png

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

1 Kommentar

  • Svar Cathrine "tiiner" Autzen at

    Sikke en masse lækkert, jeg er slet ikke misundelig 😛

  • Skriv en kommentar