Beauty

Ebay // Makeup børster – Gyldne

Jeg sad på ebay, fordi jeg egentlig mangler en stor fluffy børste.. Pengene er lidt stramme, så derfor sad jeg på ebay. Alle de børster jeg har købt på ebay, har jeg faktisk været rigtig tilfreds med! De lever selvfølgelig ikke op til nogle af mine andre børster, men til priserne er kvalitetten over forventning. leve tiden er måske ikke ligeså lang, som mine lidt dyrere børster, men igen.. til den pris, så synes jeg klart levetiden er god.

Jeg fandt den store flotte børste med guldhåndtag og blev inspireret, så jeg fandt lidt børster med gyldne skafter, som jeg selv har puttet i min kurv og tænker jeg skal prøve.

 

 

rosegold

Foundation børste // Pudder børste // 4 pieces // Flad børste

 

 

 

 

 

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar