Beauty

Ebay // Mine seneste køb

Jeg fik lyst til at dele nogle af mine seneste beauty køb på ebay, nogle af dem er lidt tid siden og et andet køb fik jeg for en uges tid siden.

Jeg er vild med ebay, hvor jeg har købt alt fra køkken ting til neglelak og falske vipper.

Jeg køber dog aldrig kemi eller makeup fra Kina, der køber jeg fra sælgere der kommer fra USA eller UK.

 

PicMonkey Collage

 

Børsten er mit seneste ebay køb, jeg har set dyre børster der minder om denne, meget kompakt og tæt i hårene. Lige pt er det faktisk min ynglings børste til foundation, den arbejder produktet godt ind i huden og efterlader ikke strøg fra penslen. Det er køb som det her der gør jeg elsker ebay!

Begge sæt vipper (her og her) er virkelig billige og jeg er faktisk rigtig glad for dem. Jeg har brugt de nederste vipper sindsyg meget, de ikke for voldsomme, men heller ikke meget naturlige. Vipper fra ebay kan godt være en smule stive, men tilgengæld kan man få mega mange forskellige par, til ingen penge. Jeg har ikke selv oplevet at vipperne har været ubehagelige eller ikke har været til at arbejde med.

Jeg har kun en af de her børster fra sættet, (nr. 224) tilgengæld har jeg haft den længe og det min absolutte ynglings børste til at blende øjenskygge! Den er stor og fluffy, perfekt til at blende, så koster den ingenting og er ikke alt for stiv. Det heller ikke min blødeste børste, men den fungerer rigtig godt!

 

Lige pt venter jeg på Seche vite til min mor og jeg, vi kan ikke leve uden den og jeg køber den altid hos en fast sælger fra USA.

 

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

2 Kommentarer

 • Svar Caroline Stadsbjerg at

  Man kan seriøst finde alt på Ebay! Må jeg spørge hvad for en lim du bruger til øjenvipperne?

  nymaane.blogspot.dk

  • Louise
   Svar Louise at

   Jeg bruger den fra depend 🙂

  Skriv en kommentar