Beauty

Ebay part 1

Jeg har forelsket mig pladask i Ebay!
 Jeg har aldrig rigtig kunne finde ud af det, for mig så det alt for avanceret og besværligt ud, ikke noget jeg turde begive mig ud i. Men da jeg fandt ud af hvor mange penge der egentlig er at spare, tog min min nærig side over! 😀
Så jeg vil begynde at dele lidt lækre Ebay godter, jeg finder, med jer. Måske forelsker i jer i Ebay ligesom jeg har gjort.
Men først får i en lille simpel guide 🙂
1. Det første du skal gøre er at gå ind på Ebay.com eller Ebay.co.uk, der er flere sælgere og produkter fra hele verden, end hvis du er inde på den danske side.
2. Der er virkelig mange varer på ebay, så skriv så specifik i søgefeltet som du kan fx. iPhone 4s pink  derefter kan du ude i venstre side, specificere din søgning, fx kan du vælge fri fragt eller max pris.
3. Husk at vær opmærksom på moms og told! 
Køber du udenfor EU eller UK, risikere du moms hvis du køber for over 80,- (fragten tæller ikke med). Så køber du fra kina, så sørg for at holde dig under 80 kroner, det er ret nemt, fordi tingene er så billige.
4. Du skal bruge en konto for at købe ting på Ebay, desuden vil jeg anbefale en Paypal konto, så det er dem der tager sig af handlen og pengene, på den måde er du lidt mere sikret i mod svindel.
God net handel! Skriv endelig hvis i har spørgsmål, så vil jeg prøve at besvare dem 🙂
Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar