Beauty

Et lille tip!

Her kommer lige et lille tip til alle jer som elsker at shoppe online.
Cocopanda er en side med masser af beauty produkter, de sender herfra danmark, så der er ingen begrænsninger med told og moms og så er fragten hurtig, hvis du er utålmodig ligesom mig 😉
Lige nu har de 20 % på alle deres varer, så der er helt klart en masse at spare!
Her er blandt andet nogle af de ting jeg personligt ville købe.
Ciates julekalender, er simpelthen så fristende for en lakoholic som mig. Min fornuft siger jeg ikke behøver den, men det bliver ikke bedre af at man lige nu kan få den til 375,-. Gud hvor det frister!!! 
Unique all in one, er et produkt der både plejer og beskytter dit hår mod varme og imod at falme. Jeg har kun hørt gode ting om netop det her produkt og har selv prøvet det hos en veninde. Ens hår bliver virkelig lækkert og så dufter det himmelsk! Lige nu kan du få den til kun 69,-. Et scoop for et produkt med så mange effekter.
Orofluido, er en olie der tilføjer fugt og shine til dit hår. Jeg er ikke kendt med mærket, men jeg faldt pladask for det lækre, eksklusive udseende. Jeg er blevet ret vild med olier til håret, de gør ens hår så lækkert! Lige nu koster den kun 69,-, ret billigt.
Eos læbepromade, jeg har sukket efter en eos læbepromade længe, jeg er blevet lidt en sucker for læbeprodukter. Seriøst, man kan jo ikke få for mange vel?? Normal prisen på en eos læbepromad i matas er 80,-, lige nu kan du få den til kun 41,- Luksus!
By K, har nogle super lækre lakker i sarte og støvet farver, her er farven Thornapple tigerflower, en støvet grøn, perfekt til efteråret. Lige nu kan du få lakkerne til kun 39,- stykket, møg billigt!


Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar