Beauty

H&M – Matte lipstick

Jeg var i H&M i dag efter skole, jeg havde lidt penge til gode og fandt en cardigan jeg har ville have længe. Bagefter gik jeg naturligvis (hvem gør ikke det!?) forbi deres beauty afdeling, jeg har lidt en læbestift fetich, så da jeg så de havde en mat nude læbestift, slog jeg til!
Jeg er ret vild med det matte look til læberne, det kan nemt skabes ved en mat pudder på læberne, men det er bare sjovere med flere læbestifter… right? 😀
Farven er bardot, en flot nude farve. Den koster 39,95 kroner i H&M.
 Det der er vigtigt når man skal bruge mat læbestift er, at dine læber ikke er tørre! 
Det vil få læbestiften til at samle sig i klumper and that’s not pretty! Jeg fugter mine læber med min eos inden, da den ikke efterlader mine læber shiny eller fedtet også den matte læbestift 🙂

Emballagen
Jeg er faktisk ret vild med udseendet på H&M’s læbestifter, de er enkle og så er det en nice detalje at man kan se farven i bunden, meget lig læbestifter fra MUA. (deres udseende ligner stort set hinden)
Jeg har mine læbestifter stående fremme, så et pænt udseende er helt klart et kæmpe plus, det er det, der får 
mig til at købe dem i første omgang.

Produktet
Selve læbestiften har en god konsistens og duften er sød uden at være for meget. generelt synes jeg det er svært at arbejde med de matte læbestifter, men jeg er bare så vild med looket!
har fundet en teknik for jeg påføre den og dupper hen over den med min finger nogle gange, så er det som om jeg får arbejdet det ned i læberne.
(1. billede, ligger den langt pænere, da mine læber havde fået mere fugt. 2. billede er taget lige efter jeg havde været ude, derfor ligger den lidt dårligere, men så har i en fornemmelse af produktet)

Brug
Jeg er fan af nude lips, især hvis man laver en lækker smokey eye! jeg lærte for længe længe siden, at man kun fremhæver 1 ting og det hænger bare ved. Så masser af øjenskygge = neutrale læber. 
Jeg kommer til at bruge den her en del, da jeg rigtig tit laver smokey eyes når jeg skal noget.
Så helt sikkert et køb jeg ikke har fortrudt!
Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar