Beauty

Anmeldelse af Tigi balsam

Jeg har været så heldig at få lov at testen denne lækre balsam fra Bodycollection, en side der minder meget om nicehair og billigvoks. (Lige nu har de ByK lakker til 24 kroner)Balsamen er fra Tigi, bed head – brunette goddesse, den er lavet specielt til brunetter.
Den lover stærkt og skinnende brunt hår.Jeg har nu brugt den et par gange og efter den første gang synes jeg ikke den gjorde noget mere end mine andre balsam, udover at den dufter ret lækkert.Mit hår er glat, tyndt og ikke som sådan tørt i spidserne, så på den front har jeg ikke kunne mærke nogen ændring, men jeg synes mit hår skinner mere og jeg har ikke følt at jeg har haft brug for olie til mine spidser.Desuden er den her kun på 60ml hvilket gør den perfekt til at tage med mig, hvilket den primært vil blive brugt til.Positivt
– Lækker chokolade/karamel agtig duft.
– Enkelt design, uden for mange farver
– God til rejsen
– Den er specielt til brunt hår
– Tilfører shineKnapt så positivt
– For nogle kan emballagen virke kedelig
– Den mangler lidt en form for låg, specielt hvis den skal med i tasken
– Du skal kunne lide søde dufte, for den her dufter sødt så det basker!

Alt i alt en god balsam, den gør det en balsam skal gøre, men i fremtiden vil jeg nok hellere have en i en lidt mere frisk duft, da den hurtig kan blive for meget.

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar