Beauty

Jule beauty

Jeg synes lige jeg ville dele mine beauty julegaver med jer 😀 
Jeg har fået en masse lækre gaver i år, som jeg længe har ønsket mig.
Maybelline super stay 24h foundation 
Min ynglings foundation, jeg var løbet tør så det var virkelig tiltrængt. den holder virkelig godt og så ligger den bare flot og nemt.
Mellisa øjencreme
Jeg vandt nogle produkter fra Melissa og siden da har jeg været fan! Så jeg ønskede mig den her i julegave, den har faktisk antirynke effekt ikke at jeg behøver det, men det er vel altid godt at forebygge 😀

Mavala moonstone
Den her fik jeg jeg faktisk advendtsgave men den er bare såååå smuk! Jeg håber jeg får taget mig sammen til at vise jer den på bloggen.
Gosh growth serum
Den her har jeg godt nok læst mange anmeldelser om og har lige siden ønsket mig den. Jeg er virkelig en hat til mine vipper, jeg piller i min mascara og det er rigtig hårdt for mine vipper. Så nu bruger jeg kun mascara når jeg skal noget og ellers plejer jeg mine vipper jeg serum og vaseline.
Opi liquide sand
Jeg elsker mine liquide sand lakker, jeg vil gerne erhverve mig den alle sammen, emn det er nok ikke så realistisk. jeg har dog solitaire på vej med posten og så har jeg get your number og stay the night i forvejen.
De ligger bare så nemt, tørrer hurtigt og så er jeg vild med textur looket!

Chanel change
Min mor købte den her da vi var i Paris sidste år og jeg har været forelsket siden. jeg drømmer mig tilbage hvergang jeg dufter til den. jeg fik den af mine søde kæreste og jeg tror jeg har brugt den hver dag siden jul.

Mine første eos læbepromader, effekten er måske ikke den vildeste og de er lidt overvuderet, men jeg kan ikke lade vær at hoppe med på bølgen som eos fan. De er søde at se på, lækre dufter og smager sødt, whats not to like? 😛
Har i nogle af produkterne??
Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

3 Kommentarer

 • Svar Mia at

  Sikke nogen lækre gaver <3
  Mellisa er jeg selv fan af (You know it!), der fik jeg dog rensemælk og skintonic 🙂 Liquid sand har jeg nogen stykker af fra OPI, Gosh serum har jeg også, og EOS. Dog synes jeg EOS hurtigt tørre læberne ud, i stedet for at fugte 🙁 Ææææv! Men dejligt dufter de <3

  Knus Mia

 • Svar Charlotte at

  Hejsa, Jeg er også vild med Mellisa og køber det på nettet (her: http://www.naturoghelse.dk/shop/mellisa-45c1.html) Hvor køber i jeres?

 • Svar missheima♥ at

  Hvad hedder de OPI neglelakke? De er vildt flotte 🙂

 • Skriv en kommentar