Beauty

L’oreal Elvital Fibralogy

Jeg var så heldig at nå og være en af de omkring 200, der får muligheden for at teste Loreals nye fibralogy shampoo og balsam. Alle kunne melde sig til på deres facebook side og man behøver ikke gøre noget som helst, melder du tilbage får du derimod en booster.

Den indeholder filloxane som skulle gøre håret tykkere og mere fyldigere. Tja.. ved jeg ikke om jeg skal tro på, har læst anmeldelser der siger de kan se en virkning, men jeg tror man skal prøve det selv for at se om det virker.

Når nu jeg så kan teste det gratis, hvorfor så ikke prøve det, det er ikke ligefrem fordi jeg har verdens fyldigste hår. Mit hår er glat, uden krus eller krøl og fladt, så hvis det virker, kommer jeg aldrig til at bruge en anden shampoo 😀

I skal selvfølgelig nok få en opdatering hen ad vejen 🙂

 photo sign_zps0cc8430c.png

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar