Beauty

Makeup look – Pink

Jeg har brugt min flotte palette fra makeup revolution for første gang, jeg elsker farverige makeuplooks, men det er ret grænseoverskridende at træde ud af de neutrale farver og ind i denne skrigende nye verden.

Udover at det er flotte farver, så er de også matte hvilket jeg elsker!

Jeg har desværre ikke formået at fange den lilla farve i looket, men jeg har brugt den mørke lilla, den mørke pink, den lidt lysere pink og den hvide.
læbestiften er også fra makeuprevolution og hedder “enchant”, et lille tip til et sammenhængende look, er at bruge den samme læbestift som blush. Du kan bruge din finger til let at duppe farve på kinderne, det giver en rigtig fin effekt.
Til sidst sluttede jeg af med en flydende eyeliner og en masse mascara.

Hvad synes i om den her slags indlæg? Vil meget gerne høre om i kan lide dem!

 photo sign_zps0cc8430c.png

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

1 Kommentar

  • Svar Mia // www.blogaboutmia.dk at

    Elsker makeup looks! Flere af dem 😉

  • Skriv en kommentar