Beauty

Matas ferie haul #1

Jeg har lidt ting jeg skal vise frem efter jeg har været på ferie, der er lige nu masser af udsalg og så havde jeg et gavekort til matas, så der kom lidt med hjem.

Bleached neons

En af tingene har i allerede set, nemlig Maybellines “sun flare” fra deres bleached neons kollektion. Der er tre lakker derudover, men jeg har dog kun investeret i en udover sun flare.”Chic chartreusse” er en flot flot grøn farve i stil med Opis “Life gave me lemons”.

– Farverne er super lækre!

– God bred pensel

– Ligger nemt og tørre hurtigt

– kræver to lag

Dream sun

Maybelline har udover nye lakker også lanceret en bronzer med indbygget blush, i to forskellige farver, jeg har købt den i farven “Golden tropics” som er en bronzer med en blush i en fersken/koral farve.

jeg er enormt skuffet, pigmenteringen af især bronzeren er stort set ikke eksisterende, desuden lugter den underligt af solcreme, ekstremt parfumeret, jeg kan næsten lugte den på min hud hele dagen.

Blushen er dog en smule mere pigmenteret, men det bliver ikke en del af mine favoritter.

– Flot og lækkert design

– Flot fersken/koral farvet blush

– Meget underlig parfumeret duft

– Ringe pigmentering

Volume million lashes – waterproof

Jeg er ikke en mascara person, jeg vil hellere have min eyeliner.. Det er mest fordi jeg piller min mascara af, men jeg går med det og jeg har virkelig VIRKELIG længe led efter en god mascara, som kan holde min lage lige vipper bukket. Den har jeg fundet nu, desuden er den virkelig god til at skille vipperne ad og den er ikke ultra svær at få af. Jeg er fan!

– God lækker børste

– Adskiller vipperne flot

– Let at fjerne på trods af at den er vandfastHar i prøvet nogle af produkterne?

 photo sign_zps0cc8430c.png

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar