Beauty

Matas ferie haul #2

Udover mascara, bronzer og lakker, kom jeg også hjem med to pleje produkter fra Sally Hansen, da matas havde 2 for 100 kroner. 

Vitamin e cuticle oil. 

Jeg har før brugt isadoras cuticle oil og jeg kom til at elske bøtten med penslen, det er lettere at få en masse lækker olie på neglene, end ved sticks. Derfor besluttede jeg mig for at prøve sally hansens, da den kommer i lignende emballage med en stor lækker pensel. Olienr virkelig lækker, den dufter ikke af noget, men suger hurtigt og lækkert ned i mine neglebånd. Jeg er blevet rigtig glad for den og msn får virkelig meget for pengene, da bøtten indeholde 13,3 ml til normalt 59,-, hvorimod isadoras kun indeholder 6ml og koster mere.

Jeg har brugt den lidt tid og den har virkelig gjort mine neglebånd lækre!

Diamond flash topcoat
Derudover købte jeg også en topcoat fra dem, da jeg endnu ikke har fundet en jeg er tilfreds med. Alle dem jeg har derhjemme, kommer op med alt for lidt produkt på penslen, hvilket giver et rigtig trist resultat når man kører det over neglen. Sally hansens diamond flash overaskede mig i den grad positivt, der kommer rigtig meget produkt med op og ligger en flot tyk hinde over lakken, uden at trække eller drille. Først troede jeg den ville være hunrede år om at tørre, da jeg synes laget blev ret tykt, men dertog jeg fejl. Den tørrede lynhurtigt og efterlod mine negle mega glansfulde ogg odt beskyttet mod ridser osv. Jeg er spændt på om den bliver ved at være så lækker eller om den med tiden vil blive tyk og irriterende som alle mine andre, men jeg tror jeg har fundet min faste topcoat 😀        

 photo sign_zps0cc8430c.png

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar