Beauty

Mellisa hudpleje // Review

Jeg har opdaget at jeg efterhånden har fået mig lidt af en samling af Mellisa produkter. Mine første produkter vandt jeg i en konkurrence og siden har jeg været fan.

De dejlig naturlige, milde og dufter lækkert. Derudover er alle ingredienser Økologiske og mærket er dansk, det kan vi godt lide!

 

20150618_093820031_iOS

 

Ansigtsvaske gel 200 ml for 79,95,-

Efterlader huden dejlig blød og frisk. Den dufter dejligt, uden at være overdrevet og parfumeret. Den fjerner også makeuppen, så man slår to fluer med et smæk.

Jeg bruger den sammen med min konjac svamp.

Indeholder aloe vera, timian og grøn te

 

Dagcreme  50 ml for 149,-

Jeg startede ud med den til normal hud, den er med morgenfrue og  skulle også virke mod blodsprængninger, dem har jeg dog ikke, så det kan jeg ikke sige om passer. Jeg brugte den hver eneste dag inden jeg lagde makeup.. men så løb jeg tør!

Indeholder morgenfrue og kamille

Så jeg besluttede at prøve den til tør hud, da næse og pande godt kan have tendens til at blive tør. De dufter ens og min hud er dejlig blød bagefter og de suger hurtigt ind, samtidig med at man føler den har fugtet ens hud godt.

Den indeholder lavendel, salvie og lægestokrose

Desuden er jeg vild med at at den kommer med pumpe, da det er dejlig hygiejnisk og nemt.

 

AHA-frugtkompleks creme 50 ml for 179,-

en creme de rindeholder naturlig frugtsyre, som fjerner døde hudceller og efterlader huden ny og frisk. Man må dog ikke bruge den hvis man stager sol eller lignende, jeg bruger den ikke hverdag, men en gang i mellem, når jeg føler for at give mit ansigt hele turen.

Den dufter dejlig frisk, den har en sjov gel/creme konsistens som suger hurtigt ind i huden.

Så indeholder den lægestokrose, mango og jordbær.

 

Fugtmaske 50ml for 179,-

Når min hud virkelig er tør, så er den her fugtmaske min redning! Jeg smører et tykt lag på og lader den sidde et kvarter, bagefter skylder jeg mit ansigt med vand.

Den tilfører masser af fugt og ens hud føles mere elastisk og lækker bagefter. Et produkt jeg ikek vil undvære!

indeholder Acai bær, goji bør og arganolie

 

Øjencreme 15 ml for 119,-

virker opstrammende, det føles dejligt kølende under øjnene.. jeg er dog ikke super god til at bruge den, det må jeg lige blive bedre til.

Den har ingen duft, hvilket er rart under øjnene, Den indeholder Hibiscus og aloe vera.

 

Antirynke serum 15 ml for 149,-

Jeg fik den her i gave fra mit arbejde, gav også en til min mor. Man skal vel begynde tidligt? 😀            Men den virker faktisk dejlig opstrammende og da det en serum, har den en dejlig tynd konsistens, der hurtigt suger ind, man behøver derfor ikke en stor mængde produkt.

Jeg er vild med den lille indpakning, lige til at have med på farten eller rejsen.

Den indeholder Edelweiss, grapeolie A,C og E-vitamin

 

Har i nogle produkter fra mellisa??

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar