Beauty

Min beauty ønskeliste

Weeeee! jeg har snart fødselsdag og min ønskeliste er kilometer lang, altså fra lak og makeup til hobby grej og ting til mit marsvin 😀

Her får i dog kun et udsnit af mine beauty ønsker.

Beautyblenderen er ikke den originale, men derimod beautybays egen, som skulle have fået fine anmeldelser.

Uniq One med kokos dufter alt for lækkert! Desuden får jeg al pleje til mit hår i et produkt, perfekt til mig som ikke er så god til at huske pleje til mit hår. Den kan bla købes hos billigvoks.dk

OPI har lavet et lækkert samarbejde med Gwen steffani og jeg er virkelig fan! Min første forelskelse var i Push and shove, den flotteste metallic lak, siden hen har jeg også forelsket 

mig i “in the mornings is a black satin” en smu sort lak med satin finish og kollektionens glitterlak “true steffani fashion” som ville kunne passe til alt. Kan købes på Ebay.com.

Manglaze ILF er såååå smuk en lak også med satin finish. Kan købes på Norwaynail.no

Urban decay Naked paletter, behøver jeg vel ike uddybe? De mest omtalte paletter inden for beauty verdenen pt, jeg er allermest forelsket i 1’eren. Man skal dog være heldig og fine dem på lager, da de er sindsyg populære. Jeg har set dem sidst på Lookfantastic.com

Pinkdust og white dust fra nailmania, akrylpulver så jeg kan lave smukke franske negle. Kan købes på nailmania.dk


Lækre lækre pensler fra real technique , har været på min ønskeliste i 100år, man kan aldrig få for mange pensler! kan købes på lookfantastic.com eller kosmetik4less.deNoget i selv har eller kunne bruge?

 photo sign_zps0cc8430c.png

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

2 Kommentarer

 • Svar Mia at

  Lækre ønsker! <3
  Jeg har Uniq One dog uden kokos duft, og Naked paletten er også på min hylde samt Real Techniques børsterne 🙂 Glimmer lakken fra Gwen Stefani kollektionen venter jeg med posten <3 Hehe

 • Svar Emmi Trendniq at

  Jeg har selv Real Techniques børsterne på billedet samt Powder Brush og Expert Face Brush, og er også den heldige ejer af både Naked2 og Naked3, samt 17 OPI lakker – jeg vil selv gerne have beautyblenderen, 😛

  Tjek meget gerne min blog ud også:
  trendniq.blogspot.dk

 • Skriv en kommentar