Beauty

Min skønheds rutine

Jeg tænkte jeg ville lave et lille indlæg om hvilke produkter jeg bruger i badet og efter.
I badet
Jeg er ikke mega fanatikker med hensyn til hvilken shampoo jeg bruger, mit hår er glat og fint, så jeg har ikke fornemmelsen af at shampooen gør nogen forskel fra mig. Desuden bor jeg stadig hjemme, så tit bruger jeg bare det min mor køber 😉
Vi er dog begge blevet ret glad for Doves shampoo og balsam, der har en dejlig mild duft.
Jeg er virkelig dårlig til at rense mit ansigt, men nu står den sammen med min shampoo, så får jeg gjort det når jeg er i bad, det gør at jeg oftere får gjort det end hvis jeg skal stå over vasken.
Jeg bruger en ansigts gel fra Melissa, en serie produkter jeg er blevet rigtig glade for, de er naturlige, økologiske og meget milde, den er super lækker!
Her i vinterperioden er jeg ikke så god til at barberer ben, men når jeg gør bruger jeg en barber gel fra Gillette, den er uden parfume, så jeg har intet problem med at bruge den i bikini linjen og under armene. 
Den efterlader mine ben dejlig bløde 
Til sidst bruger jeg min scrub fra oriflame, som jeg modtog med min goodiebox. Jeg har aldrig før brugt bodyscrub, men det er blevet en fast del af min rutine, det fjerner døde hudceller og ens hud bliver dejlig!
Den her fra oriflame, dufter mildt af citron.
Tit bruger jeg også min nivea bodyshower, men var lige løbet tør.
Samme princip som med ansigtsvask, jeg er en hat til at bruge creme, men i badet får jeg gjort det.
Efter badet
Lige når jeg er trådt i af badet, smører jeg mine ben ind i en krops olie fra Melissa, olie er en del nemmere syntes jeg og det trænger hurtigtere ind i huden
Olien fra Melissa er uden parfume.

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar