Beauty

Mine jule gaver // part 1

Først vil jeg gerne sige at jeg ikke laver de her indlæg for at blære mig, men for at vise mine ting frem til nogle som elsker det ligeså meget som jeg selv gør, desuden elsker jeg selv at se andres makeup samlinger ^_^

Urban Decay – Naked
Behøver jeg skriver noget?? Naked 1 er min absolut ynglings af naked paletterne og jeg sad med den hele juleaften, jeg elsker den! Jeg fik den af min søde kæreste og den lever i den grad op til alle de forventninger der er sat til den.
Penslen der følger med er virkelig lækker!

The balm – Nude’tude
The balm laver de lækreste og sjoveste paletter, specielt deres Mat paletter er skønne! Dog forelskede jeg mig allerførst i den her, pga de skønne damer og specielt farven “sexy”, som er en flot bordeaux farve.
Farverne er virkelig lækre pigmenteret og er på samme niveau som Naked.
Penslen der følger med her er dog ikke særlig anvendelig.

The balm- Cindy-Lou manizer
Endnu et lækkert produkt fra the balm, jeg elsker deres emballage! Den en super lækker higlighter, der ikke er helt hvid, men har en smule farve, så den blender godt sammen med ens blush.
Eneste ulempe er at den kan være lidt svær at åbne, men det nok bare mine fumlefingre 😛

Har i selv erfaring med nogle af produkterne??

 photo sign_zps0cc8430c.png

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar