Beauty

Mine pensler + anmeldelse af to nye pensler

Her er et indlæg om de pensler jeg har i min samling, samt et kort resume af hvad jeg bruger de forskellige til. Til sidst har jeg lavet en anmeldelse af to af mine nyeste pensler
Jeg opbevarer mine penser på min kommode i et glas, det er let tilgængeligt og nemt at overskue.

1. Min pudder børste fra nielsen jord, har haft den i tre år og den er stadig perfekt og så blød!
2. (Anmeldelse længere nede)
3. (Anmeldelse længere nede)
4. En stor pudder børste fra H&M, jeg bruger den ikke ret meget, da den er enormt slatten og man føler ikke rigtig at den faktisk fanger pudderen, fordi den ikke er fast nok. 
5. Officielt er det en foundation børste, men så pensler man nærmest foundationen på, ikke lige mig. Så jeg bruger den til at påføre min concealer.
6. Min lille pudderbørste fra H&M, jeg bruger den til at påføre blush/bronzer på mine kindben, fordi den er enormt fast. Desuden er den i en perfekt rejsestørrelse!
7. Min eneste øjenskygge pensel fra Nilens jord, den er super lækker men jeg kunne godt bruge en lidt mindre pensel og en blending pensel.
8. Min skrå pensel fra E.l.f som jeg bruger til mit eyebrow kit. Den er lille og en lille smule skrå, så den passer perfekt til mine bryn.
Anmeldelse:

Jeg har på det seneste købt to nye pensler, begge med samme formål, nemlig foundation.
Begge pensler er indenfor den billige prisklasse.
En lille foundation pensel fra H&M til den nette sum af 79,95
Plus: Penslen er enormt fast, hvilket gør det nemt at påføre foundationen. Den er faktisk også rigtig blød af en H&M pensel at være. Designet er enkelt og pænt, så det er ikke nemt at se at man ikke har givet over 100 kroner for den, desuden ser det lidt flottere ud når den står fremme.
Minus: Penslen er ikke særlig stor, så man skal have god tålmodighed hvis man skal duppe foundationen på (det giver det pæneste resultat)
Konklusion: En god lille pensel til prisen, er faktisk blevet rigtig glad for den, hvis du har tålmodighed til at bruge den til at duppe din foundation på, så får du også et rigtig flot resultat!

E.l.f stipple brush til 39,95 kroner 
Plus: Designet er igen flot og enkelt og børsten er større end den fra H&M. Prisen er et kæmpe plus!! 
Minus: Penslen er ikke særlig fast, så den er faktisk lidt svær at arbejde med.
Konklusion: Prisen og kvaliteten passer sammen, hvis man har tålmodighed og lidt øvelse kan man godt på et rigtig flot resultat. Hvis man kunne tage størrelsen og prisen på den her og fastheden og formen fra den anden, ville du have en perfekt pensel til en perfekt pris 🙂

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar