Beauty

Video // Morphe single eyeshadows

Jeg har snart haft den her palette i en måned og jeg elsker den!

Det er single shadows fra Morphe brushes, de sender desværre fra USA og jeg måtte også slippe en pæn sum til skat.

SE VIDEOEN NEDERST PÅ SIDEN

Kvalitetten er fænomenal! Jeg er fuldstændig vil med kvaliteten og de er vildt billige! Desuden holder de helt sindsygt godt, begge gange jeg har brugt skyggerne til et bytur look, har min makeup siddet perfekt klokken 6 om morgenen… og jeg bruger ikke setting spray (eller hårlak, det usundt!)

Jeg har ret svært ved at skjule min begejstring, så jeg tror bare jeg vil vise jer skyggerne og dele videoen med jer 😀

12145273_405320316330147_1785128058_n

 

morphesingle.jpgjustpolishit

 

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar