Beauty

MUR haul // Liphug review + swatch

Ups… endnu et haul fra Makeup revolution.. Hvornår ved man om man er afhængig??? 😀

Jeg er igen meget tilfreds og denne gang fik jeg en af deres øjenskygge paletter med gratis.. i like!

#Liphug er deres nye læbestifter, de koster 2,50 pund (ca. 25 kroner), emballagen er enkel, sort og n smule tyndere end normal læbestift. De findes i et utal af farver og har alle navne, som i min bog er et kæmpe plus!

Savior will come… er en smuk mørk bourdeux farve, den er nemt at ligge og føles hverken klistret eller ubehagelig på læberne. Holdbarheden er fin, men ikke fantastisk og så lugter den lidt sjovt, men ikke kraftigt eller noget der kan smages.

Den er rigtig god og pigmenteret.

When you came to me.. er en lækker nude farve, men den gør ikke læben lysere, bare en smule flottere.. den har nærmest “Læbe farve” hahah kan man sige det??? 😀
Holdbarhed, farve og konsistens er samme som de andre og pigmenteringen er igen super fin. Jeg er super glad for farven og det er rigtig fin til hverdag!

Still missing my baby.. er en smule lysere og mindre intens end Savior will come, den er bedre til hverdag eller hvis man ikke er til at bruge voldsomt læbestift. Synes den er virkelig fin!

Make me tonight er fra deres nye atomic kollektion, som er en række mørke læbestifter. De koster 1 pund. Pigemnteringen er ikke ligeså god, som i måske kan se på billedet og så er en meget mørk, ved ikke hvor meget jeg får brugt den… den kommer ihvertfald ikke på til hverdag!

I heart passion er fra deres I love makeup kollektion, jeg fik den gratis med mit køb og den er virkelig fin! Jeg elsker deres paletter og er rigtig glad for kvalitetten. farverne er lækre og kølige, men med et par lækre gyldne.. jeg er virkelig vild med den!
Den har lækkert stort spejl.. men den er større end deres salvation paletter, så den passer ikke i min skuffe! 😀
Hjertet uden på er lidt voldsomt og kikset, men jeg synes egentlig det lidt fedt!

 photo sign_zps0cc8430c.png

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

2 Kommentarer

  • Svar Cathrine "tiiner" Autzen at

    Hold da op nogle farver, de er fine! 😀

  • Skriv en kommentar