Beauty

New in – Beauty

Jeg var så heldig at have fødselsdag i torsdags og jeg fik virkelig mange lækre ting! 

Første indlæg viser jeg de smukke lakker jeg fik.

Essie belugaria, har jeg haft kig på længe, jeg fandt den til 49,- i Kvickly og kom til at købe den, dagen efter fik jeg den af mine veninder.. ups! Efter min veninde så den på, forelskede hun sig i den og købte sin gave tilbage af mig! Haha
Billedet yder den ingen retfærdighed, i lyset er den såå smuk, når de store glimmer stykker skifter farve i lyset.
Fik den her lak fra Opi af min far, jeg er ret imponeret over hans evner til at købe neglelak. Jeg har ikke selv ønsket mig den, men han har det med at overraske, syntes ihvertfald den er super smuk, specielt med en shiny topcoat, så den bare skinner x 1000.
En smuk blå/turkis lak, også fra min far. Jeg har aldrig rigtig set den før og jeg slog den op og er fra en efterårs kollektion i 2010, der var jeg ikke engang lak afhængig! Smuk er den!

 photo sign_zps0cc8430c.png

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

2 Kommentarer

 • Svar Cathrine Autzen at

  uhhh, hvor er de fine 😀

 • Svar Mia at

  Rigtig fine lakker, smukke 🙂
  Har ikke nogen af dem selv, men OPI er altid skønt 😀 <3

  Knus!

 • Skriv en kommentar