Beauty

New in // Beauty

Jeg er desværre ikke så aktiv på bloggen for tiden, da jeg for nyligt mistede min højt elskede mormor. I skal dog ikke snydes for resultatet af min trøste shopping. Så nu havde jeg lidt overskud til at vise jer det.

Som nævnt tidligere er jeg faktisk lidt vild med H&Ms makeup, specielt deres nye design, som er enkelt og pænt uden at se billigt ud. Desuden har de fået en del nye produkter, bla brow kit, higlighter og mat læbestift.

Jeg blev forelsket i med det samme, i denne smukke palette! Den blå farve i midten er simpelthen så smuk, desuden var den overraskende pigmenteret, den har allerede farvet mine nye pensel meget.
Man kan desværre ikke se den guld så tydeligt, men den er virkelig flot. Oven over kan i se at jeg har brugt begge sidder af min nye børste, den tynde del er normalt til øjenbrynene, men sådan en har jeg. Jeg vil istedet bruge den til at ligge en tynd linje mørk øjenskygge på øjenlåget, istedet for altid at bruge eyeliner, det giver et mere blødt og naturligt look.
Her har jeg dog givet den hele armen og brugt alle øjenskyggerne og masser af eyeliner og mascara, for lige at teste min nye palette 😉
De er brugt i samme række som i paletten.

Blushen er udstyret med en svamp, jeg troede man skulle dyppe den i produktet, men det skal komme op i gennem svampen, det syntes jeg ikke fungerer synderligt godt. Jeg har taget svampen af og bruger min pensel, fraven er nemlig super fin, dog en anelse til den glimret side og ikke meget pigmenteret, men måske det er godt, så man ikke risikerer at ligne en klovn 😉
Til sidst en concealer, den er dog ikke fra H&M, men L’oreal i farven Ivory. Jeg har hver gang jeg har købt en concealer, ikke formået at få den lys nok, det har jeg heldigvis nu og jeg glæder mig til at prøve den af. Mit førstehåndsindtryk er ihvertfald positivt!

Det var alt for denne gang, jeg håber jeg kan få blogget mere i den her uge, ellers håber jeg i bærer over med mig <3

 photo sign_zps0cc8430c.png

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar