Beauty, Negle

New in + Black friday

I sidste uge fik jeg en pakke ind af døren, med lidt lækre ting til mit hår. Cocopanda, som jeg handler en del på, havde single dag med fri fragt, så jeg slog til, da jeg snart løber tør for min elskede unique one!

 

 

513-deepchestnut-colorbombUniqOne

Uniq One

Jeg har brugt det her produkt i flere år efterhånden, jeg bruger det både i tørt og fugtigt hår, inden jeg glatter eller tørre det. Det beskytter mod varme og gør håret lettere at redde ud, det er de primære grunde til jeg bruger det og så får det mit hår til at dufte af frisør 😀

Man kan også få den i en kokos udgave, men det synes jeg hurtigt kan blive lidt voldsomt, så jeg bruger den originale.

 

Revlon colorbomb

Jeg opdagede Revlons colorbombs, da jeg farvede mit hår orange, en farve som er ret svært at velligeholde. Ved at bruge en farvebombe velligeholder man farven, uden at skade håret på samme måde som man gør ved at farve håret for ofte.

Så nu har jeg købt den i farven 513 – Deep chestnut, i håb om at den kan holde min brune hårfarve frisk og skinnende.

 

Black Friday

Normalt går jeg ikke meget op i Black friday og jeg leder heller ikke efter specifikke tilbud, men ind i mellem bliver jeg fristet, når tingene popper op på facebook 😀

Og på trods af jeg lige har bestilt fra Cocopanda, er jeg alligevel fristet over at de kører Black Friday uge med tilbud OG FRI FRAGT… Jeg elsker fri fragt!  😀 Det kører fra den 23-27 Nov.

I kan se mere på deres Facebook side eller på cocopanda.dk

 

Som noget nyt er jeg begyndt at blogge for Minta.dk, en dansk ejet hjemmeside og de holder også Black friday, så hvis man ikke nåede deres lagersalg, så har man igen chancen for gode tilbud. (Jeg har selv kig på en del colorclub lakker!)

I kan se alle tilbudene allerede her, men tilbudende gælder først den 27 nov. fra klokken 00.00!

 

 

Ellers er det bare at holde øje med diverse hjemmesider, specielt mange lak hjemmesider har taget Black Friday til sig, happy shopping!

 

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar