Beauty

New in // Nivea lipbutter

 

Jeg har længe været vild med Niveas lipbutters, jeg har da også skrevet om dem før og delt et par billeder med jer på Instagram.

Mums på læberne!

Jeg er vild med måden de føles på læberne, de føles fugtet og bløde, men uden at være fedtet. De trænger hurtigt ind og fylder ikke ret meget i tasken, pga den flade æske.

Jeg har som regel altid en med på farten, de kan nemlig også bruges til mine negle bånd, når jeg ikke lige har andet. jeg foretrækker olie, men når jeg er ude at rejse eller på job, er den her perfekt.

Eneste ulempe er at emballagen kan være svær at åbne og desuden ikke er særlig hygiejnisk, da man skal have fingeren ned i produktet.

Indspilning i fuld skærm 24-05-2015 135501

 

 

Nye medlemmer i familien

For nyligt har Nivea tilføjet to nye medlemmer til lipbutter familien, Kokos og Kakao.

Kakao minder en smule om karamel udgaven, men den her er en smule mere tung. Jeg er ikke tosset med duften, men på læberne minder den mig lidt om toppen på drømmekage 😀

 

Normalt er jeg vild med kokos og den dufter da også utrolig lækkert, men på læberne, bliver det bare en smule for meget til min smag. Jeg skal virkelig være i humør til den, før jeg putter den på mine læber.. tilgengæld elsker jeg den til mine neglebånd, så mine hænder dufter svagt af kokos


IMG_5435

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

2 Kommentarer

 • Svar Emma at

  Jeg ejer selv kun to af nivea lipbutters, men jeg er lidt nyssgerig på hvor du har fået den med karamel henne? 😀

  http://byekk.blogspot.dk

  • justpolishit
   Svar justpolishit at

   Min mor har haft den med hjem fra Berlin til mig 😛

  Skriv en kommentar