Beauty

Normal haul // w7 paletter

Weee.. Normal er kommet til waves, hvilket kun ligger tyve minutter fra hvor jeg bor, så jeg var selvfølgelig forbi og fik en masse med hjem.

Jeg vil dog nøjes med at vise jer mine nye paletter fra w7, som er meget omtalte. Jeg har ikke tænkt mig at fremstille dem som dupes af Naked paletterne, men som individuelle paletter.

Emballage
Øjenskyggerne kommer i en aflang metalæske, de er ret stor og ikke særlig praktiske, men jeg synes de fine. Minus er at de ikke har spejl, penslen der følger med fungerer fint, hvis man ikke har andre ved hånden. Jeg er vild med at alle farver har deres eget individuelle navn, det gør det også nemmere at lave makeup tutorials og forklare hvilke farver man har brugt.


Dusty // Wonderland // Summer //Atlanta //Abracadabra // Top hat // Razzamatas // Lady luck // Laura E // Party poper // Gate crash //Bologna

In the night, et par matte skygger og en masser shimmer, perfekt til en aften i byen. Jeg faldte for de lilla farver, både mørke og lyse, som jeg glæder mig til at lave et look med.
Jeg har også forelsket i Wonderland og Laura E, som er lækre, brændte, varme farver. De bliver så lækre sammen!

Teddybear // Wonderland //Cracker // happy // Lady luck // Twister // Di Di // Delilah // Magic// Its a dream //Up in smoke // Dawn

In the Buff; Lightly toasted, er fyldt med gyldne jordfarver. Jeg har alt for mange jordfarvet paletter, men jeg elsker dem alle også den her! Igen med et par matte nuancer og en masser shimmer. 
Jeg elsker nuancerne i den her!

Latte // Angels // Venice // Marilyn // copper pot // Sunkissed // Alice // Bad manners // Coffee cup // Mud slide Tokyo // Fashionista 

In the nude, er lækre nude farver, men alle med rosa undertoner. Jeg ejer ikke særlig mange rosa øjenskygger, så den her er perfekt! Jeg glæder mig til at prøve dem og lave et nude/rosa makeuplook

Konklussion

Pigmentering er god i forhold til prisen, man får rigtig mange øjenskygger for kun 50 kroner. jeg er rigtig glad for dem og de er gode til en “begynder” indedn for makeup verdenen eller til folk som mig, der ikke har så mange penge, til at smide efter de helt store mærker.

 photo sign_zps0cc8430c.png

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar