Beauty

NYX // Lingeri – swatches og review

nyxlingeri

 

Jeg arbejder verdens farligste sted, når man som mig er beauty-addict og elsker at afprøve nye produkter, især efter vi fik NYX til vores Matas butik, blev det endnu værre! 😀

 

Så da vi fik deres lingeri kollektion, kom jeg til at købe et par stykker med hjem, de første mange gange jeg var på job efter…ups…

Emballagen er super enkel og classy, samtidig med man nemt kan se den reelle farve. Applikatoren er lang og smal, jeg synes dens smalle form gør det nemt og ligge præcist, samtidig med at den mere brede/flade side, gør det hurtigt at fylde læberne ud.

Konsistensen er mindre mouse-agtig end deres soft matte lipcreames, men stadig meget fluffy. Man skal ikke vente længe på den tørre, da den næsten med det samme ser mat ud på læberne. De er tørre på læberne, det er de fleste liquide lipstick, men jeg synes ikke de er så tørre at de ubehagelige og selvom jeg føler mine læber er tørre, så ser det aldrig tørt ud.. hvis i forstår hvad jeg mener? 😀

Holdbarheden er virkelig god, de holder til både at spise og drikke og de faktisk rigtig være at få af igen. Det eneste problem er den inderste del af af læben, hvor farven har tendens til at forsvinde, det kun et problem med mørkere farver, hvor forskellen mellem læbefarve og læbestift er stor

Farverne minder meget om hinanden, hvilket giver sig selv når man skal lave så mange farver, kun i nude nuancer. Tilgengæld er der så noget for alle hudtoner og alle smag.

 

lingeeri-swatches

 

Farverne kan i se herunder, jeg har kun billeder af swatches på min arm, for alle de billeder jeg fik taget af lip swatches blev elendige :/

Bedtime flirt og ruffle trim er tydeligvis ikke købt samme dag, for de minder sindsyg meget om hinanden!

Corset er sindsyg matte og har grålige undertoner.

Satin ribbon, bedtime flirt og ruffle trim er alle sammen med pink undertoner, satin ribbon er mit bedste bud på en “your-lips-but-better”, men til den nude side.

Beauty mark er også med mere kolde undertoner, virkelig klassisk 90’er brun, men ret fed!

Forrige Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar