Beauty

Oktober favoritter

Oktober er slut og det betyder at i skal se nogle af de ting jeg har brugt mest i den her måned !

Skrubbe maske og peel of maske
I denne uge har Matas tilbud på Matas striberner, køber du for 200 kroner eller over får du 40 %. jeg udnyttede tilbuddet med min veninde og vi købte begge en skrubbe maske og en peel of maske. Har kun haft dem i en uge, men de er allerede blandt mine favoritter, specielt fordi de ikke indeholder parfume!
Jeg er virkelig blevet fokuseret på min hud i den her måned, derfor er jeg også begyndt at skrubbe min hud, et par gange om ugen, for at fjerne døde hudceller og forebygge hudorme og urenheder. Masken bruger jeg en gang om ugen, måske mindre, men kun omkring næsen og hagen, hvor jeg har en tendens til fedtet hud.
Begge koster 65,- hos Matas
Maybelline – Super stay 24h foundation
Har faktisk haft den her foundation liggende i lang tid, men først nu har jeg fået øjnene op for den igen.
Den dækker så flot og så holder den virkelig længe! Nu bruger jeg også primer under, men den holdte fra morgen til nat, efter en tur i byen.. det vil jeg kalde at stress teste en foundation 😉 Jeg er nu løbet tør, så den kommer til at stå på min ønskeliste til jul!
den koster 125,- hos Matas
Læbepromade
Jeg modtog den her gratis med min pakke fra Cherry Culture, måske kan nogen af jer huske det?
Den er i  hvertfald elsket! Jeg bruger den stort set hverdag, pga af dens lækre konsistens, milde men gode smag af jordbær og den hurtige “indtørrings” tid. den findes også i andre smags varianter. 
Lige nu er den på tilbud til 1,49 pund hos cherry culture.
Jeg har haft denne børste siden i sommers, men jeg er først nu blevet afhængig af den. I starten synes jeg den var for lille, men den har faktisk en ret fin størrelse, som også er fin når jeg tager frem og tilbage mellem forældre og kæreste. Desuden er den fast men super blød, virkel god kvalitet når man tænker på den er fra H&M. jeg har ikke kunne finde den mere, jeg købte den i Esbjerg i sommers, så ved ikke om det er noget de kun har i Jylland 😉 
Gav kun omkring 40 kroner for den mener jeg.
Rimmel – wake me up concealer
Til sidst min absolutte ynglings concealer! Den passer bare perfekt til min hud og så dækker den selv mine meget mørke rander under øjnene!
Desværre er den tom, så der er endnu et julegave ønske 😉
OMG! fedt jeg lavede det her indlæg, tjekkede lige prisen på asos.com og så den var på tilbud til 29 kroner! streger den lige af ønskelisten igen 😉
Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar