Beauty

Pige pakken // Oktober

Jeg har modtaget min første pige pakke!

Det et super fedt koncept, det ligner meget goodiebox, men den her sætter fokus på “den tid på måneden”.

 Den kommer et par dage inden din cyklus starter, du har på forhånd valgt 25 bind/tamponer, som du kan skifte fra gang til gang. Så har de også fyldt den med lidt godter, til den søde tand og lidt skønheds lir.

I kan læse mere på Pigepakken.dk

Indhold
Pukka, lakridt/kanel te, 1 brev
.
T Town, blue mountain, 1 brev
Clipper, Organic instant hot chocolate, 25g
Anthon Berg, marcipan brød, 25g
Haribo, chamallows mini, 125g – Mums i varm kakao!
EOS, coconut milk, 7g – Smager helt vildt af Pina Colada! 
Derma, rensegel, 15ml
Blaz, hårelastikker, 3stk
JorgeObe, scrub mask, 4,5ml
John masters organic, Rose abricot hair milk, 5ml

Jeg er ret vild med konceptet og jeg synes man får en masse lækre ting! Jeg tror jeg tager en måned mere, jeg skal ikke blive ved med både at modtage goodiebox og pigepakken, men kan ikke beslutte mig endnu 😀

 photo sign_zps0cc8430c.png

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

2 Kommentarer

  • Svar Mette Milan Hjortlund at

    Jeg er også helt tosset med konceptet – Jeg har ikke svært ved at vælge mellem Goodiebox og Pigepakken. Klart pigepakken – Originalt, som skræddersyet til mig og perfekt! Elsker det. Goodiebox blev jeg træt af efter 6 måneder med de samme og det samme, hvori variationen blot bestod i andre farver på lakken eller læbestiften fra tid til anden. Om goodiebox har strammet op, skal jeg ikke kunne sige. Opsagde medlemskabet for 10 måneder siden. Beautyhilsner fra Mette Milan 😉

  • Svar A + K = ♥ at

    Ej, jeg kunne godt bruge det marcipanbrød der.

    – Anne

  • Skriv en kommentar