Beauty

Real technique brushes

 

Jeg elsker mine børster fra Real technique! De har et bredt udvalg, lækre børster og til en rigtig god pris.

De fleste af mine børster, nej alle mine børster har jeg faktisk fået i gave 😀  Men det sted jeg primært ville vælge at købe dem ville være danske cocopanda eller IHerb, der skal man dog være opmærksom på told.

 

Jeg undskylder for at de ikke er nyvasket, jeg orkede det ikke lige den aften jeg tog billeder, shame on me!
The core collection

The core collection (jeg har to sæt)

Buffing brush

Jeg bruger min til foundation, pudder og til generelt at arbejde mine produkter ind i huden. Jeg bruger den hver eneste dag.

Contour brush

En fin lille børste der passer perfekt til en smule let contouring, jeg bruger den også til at ligge blush og highligther.. Den er perfekt til det hele!

Pointed foundation brush

Ikke en børste jeg bruger voldsomt meget og jeg har aldrig brugt den til foundation. En gang i mellem bruger jeg den til concealer, men der er den lidt for stor.

Detailer brush

Heller ikke en af mine mest brugte børster. Jeg bruger den en gang i mellem til at dække urenheder eller til at optegne mine bryn og læber en smule med concealer rundt om.

 

Pro face brush

 

Expert face brush

Jeg bruger den stort til hver dag til at påføre min foundation. Hårene er tætte og så er den en smule aflang, så det passer til ansigtets contourer.

 

Complexion sponge

Den absolut mest flawless måde at ligge foundation! Det giver et mere let udtryk, men ens foundatin ligger sindsyg flot. jeg gør den våd inden, den flade side bruger jeg til hele ansigtet og spidsen til under øjnene og rundt om næsen.

 

 

IMG_5342

 

 

Blush brush

Jeg elsker den her børste!! Jeg bruger den dog ikke til blush, men til pudder når jeg setter min foundation. Den er stor, luftig og super fluffy, i like! Den kan dog også sagtens bruges til blush, bronzer og highlighter, overvejer om jeg skal have en til hvert formål!

 

Sculpting brush

En skrå børste, med ultra tætte hår, den er perfekt til contouring. Jeg blender dog en smule bagefter med deres contour brush, da det godt kan give en meget skarp linje.

 

 

IMG_5348

 

 

Nic’s pick

Duo fiber face brush

Ultra let børste, jeg bruger den til let blending og til at påføre higtlighter.

Cheek brush (fås kun i dette sæt, jeg har glemt den på billedet , sorry!)

En aflang fluffy børste, jeg bruger den til blush, den passer perfekt på mine æblekinder !

Angled eyeshadow brush (fås kun i dette sæt)

Perfekt lille skrå børste, bruger den til at lave en smule skygge i creasen, altså globelinjen på øjenlåget.

Base shadow brush

Jeg bruger faktisk tit den her til at blende med, tætheden på hårene, eller mangel på, gør at den er ekstrem blød. Derfor synes jeg ikke den er super god som børste til basen, men den bliver brugt flittigt til alt andet.

Eyeliner brush (fås kun i dette sæt)

Jeg har kun brugt den til gel eyeliner, men jeg synes faktisk den er en smule for blød, hvilket kan gøre den lidt svært at bruge og få et pænt resultat.

 

Har i nogle børster fra RT??

 

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

2 Kommentarer

 • Svar Marlie at

  Super fint indlæg 😀 Burde næsten også lave et indlæg med min samling – har også en del efterhånden. Helt klart yndlings!<3

  • justpolishit
   Svar justpolishit at

   ja de super lækre, ville helt klart gerne se din samling!

  Skriv en kommentar