Beauty

Review // Gerard cosmetics – Matte liquide lipstick

 

gerard

gerard1

 

For en en måned siden modtog jeg en pakke fra Beautybay.com, hvor jeg blandt andet modtog to af Gerard cosmetics’ hydra matte liquide lipsticks.. damn et langt navn.

Jeg havde kigget på dem længe og læst gode ting, så jeg brugte nogle af mine fødselsdags penge på dem. Jeg er stor fan af matte læber, men har kun før prøvet NYX’s soft matte lipcream, men de holder ikke mega længe. Så jeg var spændt på at teste dem.

Men først! swatches!

 

gerard.inovasion

 

Invasion er en smuk farve, den er kold og har smukke lilla undertoner. Den er hverken særlig forårs agtig, så jeg får nok mest brugt den i de kolde måneder. Den er virkelig lækker at arbejde med og pigentering er virkelig god, så et enkelt lag er mere end nok..

 

gerrard.cher

 

Cher er den smukkeste dybe bær farve og jeg knus-elsker den! Den kan bruges hele året rundt og den er sindsyg lækker at arbejde med.

 

 

Konsistens er ikke direkte flydende men har en smule mouse konsistens over sig. Applikatoren gør at nem at lave rene skarpe linjer, langs læbekanten, fordi den ikke er for stor, men stor nok til nemt at fylde læberne ud.

Begge er meget pigmenteret og jeg kan faktisk nøjes med et ret tyndt lag, man kan også nemt bygge oven på, uden at man fjerner produktet der allerede er på læberne.

Emballagen er skide flot! De har et eksklusivt look med det gyldne låg og så er jeg vild med den matteret bund, hvor man svagt kan skimte farven igennem. Jeg har dem stående fremme på mit makeupbord.

Holdbarheden er rigtig god, jeg har både drukket og spist is uden produktet forsvandt. Den holder ikke til et helt måltid, medmindre du spiser noget der ikke er meget fedtet eller kan spises i mindre bidder. Jeg er ihvertfald meget tilfreds med holdbarheden. Den er dog ikke så holdbar at man skal kæmpe med at fjerne den, det gør jeg meget nemt med min micellar water fra Nivea, uden at skulle gnubbe hårdt.

Gerard Cosmtics kan ikke fås herhjemme, men de er let tilgængelig på Beautybay.com, der sender fra England og har fri fragt over 150,-. Ventetiden er dog pænt lang, nogle gange op til en måned, men jeg har altid modtaget mine produkter.

 

 

 

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar