Beauty

Technique Baked shadows // Swatches & review

Jeg synes selv jeg gjorde et ret godt for et par uger siden i normal. Jeg fandt denne smukke palette og kom til at putte den ned i min kurv.. ups!

 

Førstehåndsindtryk

Da jeg kom hjem var jeg dog ikke videre begejstret, men baked produkter virker som regel bedst når man fx bruger en smule fix+ og wow!

Jeg er virkelig vild med farverne, selvom jeg er mest til matte øjenskygger, kan jeg godt lide at pifte et look en smule op med en mere shimmery farve i øjenkrogen.

Jeg har også brugt en duo-fiber børste og kørt den over alle farverne, uden fix plus og brugte den til highlight og give glød til mit ansigt.. Jeg er meget begejstret!

Holdbarhed

jeg har endnu ikke prøvet at have dem på en hel aften, men swatchene på min arm holdte fint. De er ikke mega lang tids holdbare, men nu sad de også på min underarm 😛

 

 Indpakning

I forhold til prisen er det utrolig solid emballage, guld detaljerne er ret fine og jeg kan godt lide man kan se skyggerne i gennem. Ulempen er der ikke er noget spejl og skyggerne ikke har navne, men til den pris kan jeg sagtens leve uden, specielt når skyggerne har den kvalitet som de har.

 

 

Jeg kan afsløre den kun kostede 39,- kroner, meet budget venlig og mega lækker kvalitet!

 

Tecnihque-bakedshadows

 

Tecnihque-bakedshadows.jpg2

 

technique-bakedshadows3

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar