Beauty

August favoritter

Så er der et nyt fast indlæg på bloggen, i slutningen af hver måned vil jeg udvælge 5 af mine ynglings produkter i den pågældende måned 🙂 
1. Fik endelig købt Matas heat protection spray, til at beskytte mit hår når jeg glatter og krøller det. Jeg fik den endda på tilbud til 35,-
2. Min absolutte ynglings tørshampoo! Den er fra batiste og fungerer bare super godt, den giver masser af volume og så gør den ikke mit mørke hår gråt, da de har tilført lidt farve 🙂 Den koster ingen penge på asos.com!
3. Fik den her med min goodiebox, det samme gjorde min mor og vi er begge ret vilde med den! Jeg er mega dårlig til at huske at smøre mig ind, hvilket resultere i tør hud hele vinteren, men den her smører du dig ind i i badet og derefter skyller den af, det fungerer super godt!
4. Den her primer har jeg ikke fortrudt overhovedet, den er super lækker, ligger sig glat og fint på huden og tørrer ind i løbet af få sekunder. Min makeup holder længere og min hud bliver bare helt baby blød. Den kostede 200 kroner hos MAC.
5. Fik tilsendt den her flotte lak fra APPEAL4, hvis ikke i har læst anmeldelsen kan i læse den her. Jeg har haft den på tæerne faktisk hele august, synes den passer ret fint til min hud tone.

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar