Beauty

Veet hårfjernings creme

For en måneds tid siden modtog jeg en pakke fra buzzador, som er en side hvor man bliver tilbudt at prøve en masse produkter. Jeg skulle teste Veet hårfjerningscreme og modtog en kæmpe kasse, så mine veninder også kunne prøve. Udover deres hair removal cream, modtog jeg også deres hair removal spray.
Deres spray er jeg på ingen måde fan af, sprayen ligger et for tyndt lag, så hårene bliver ikke fjernet alle sammen, desuden var der ligeså meget creme på mit gulv som på benene.. Ikke helt optimalt, eftersom jeg gled lidt rundt i det.
Jeg foretrækker helt sikkert deres creme, det nemmere at dosere og smøre på benene og så efterlader de mine ben dejlig bløde. Der er ingen tvivl om at det er krads sager vi har med at gøre! Har du sår eller rifter, så lad for gudskyld vær med at brug crmen eller hvis din hud er særlig sensitiv.
Man kan bruge cremen i bikinilinjen og armhulen, men jeg synes min hud er for tynd, så jeg bruger det udelukkende på mine ben. der går længere tid mellem jeg ordner mine ben end da jeg brugte skraber, hvilket er lækkert, men det er meget forskelligt fra person til person.
Det er nemt og bruge cremen og den tilhørende plast skraber, jeg har brugt cremen fire gange på en måned og der er stadig til en del gange, i kan se min brugte tube (brugt fire gange), men jeg har også små ben.
Når jeg har brugt min creme, tror jeg at jeg går tilbage til skraber og kokosolie, mest fordi det er billigere end 80 kroner for en tube af Veets creme.

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar